Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w sosie pieczarkowym
Do rosołu wrzucamy pieczarki i gotujemy,kiedy zacznie wrzeć podbijamy woda z mąką. Przyprawiamy wdg uznania.
mięso mielone | 50 dkg |
jajko | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
cebula | 1 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżeczki |
rosół | 1.5 l |
pieczarki | 30 dkg |
mąka | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
sól piepz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: