Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Wątróbkę wieprzową umyć ,osuszyć i powycinać zbędne żyły oraz błonę.Pokroić w grube plastry.Każdy kawałek bardzo gęsto ponakłuwać widelcem z każdej strony.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    To ulubiona wątróbka u mnie w domu.Mięciutka i pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne jedzenia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne jedzenia
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno nie jadłam a tak ja lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Właśnie taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię i do ziemniaczków i do świeżej bułeczki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię z dużą ilością cebuli
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !