Przepis i sposób przygotowania na: Sos Śmietanowy do jarzyn
Przed podaniem przełożyć do ozdobnej salaterki, salaterkę postawić na tacy.Dookoła umieścić pokrojone jarzyny nadziane na wykałaczki, by można było zanurzać jarzyny w sosie.Smacznego!
kwaśna śmietana | 350 ml (30 %) |
natka pietruszki | 1 łyżka (posiekana) |
cebula | 1 łyżka (posiekana) |
koperek | 0,5 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,25 łyżeczki |
curry | 0,5 łyżeczki |
pokrojone jarzyny | |
bazylia | 1 czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: