Sposób przygotowania

Wątróbkę płuczemy i kroimy na niewielkie kawałeczki. Cebulę obieramy, kroimy w piórka i podsmażamy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Do cebuli wlewamy bulion i dodajemy wątróbkę. Dusimy do czasu aż mięso będzie miękkie. Pod koniec duszenia zdejmujemy pokrywkę i dodajemy groszek zielony z puszki, sól, pieprz i majeranek do smaku. Bardzo dobrze smakuje z ziemniakami. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ma dużo żelaza;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    lubie wątróbke ale z groszkiem jeszcze nie jadłam warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznosc
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    pychota ...;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !