Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody, przestudzić.Obrane banany pokroić, skropić sokiem z cytryny, a następnie zmiksować z jogurtem, dokładnie wymieszać z rozpuszczoną żelatyną i odstawić w chłodne miejsce.Kremówkę ubić pod koniec powoli wsypać cukier puder.W teżejący krem delikatnie wmieszać pokruszone bezy i -po łyżce -bitą śmietanę.Przełożyć krem do pucharków, przykryć i na godzinę wstawić do lodówki.Przed podaniem każdą porcję oprószyć wiórkami czekoladowymi i udekorować wisienką.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale to musi być pyszne!
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmmm doskonale
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    OJ ALE BYM ZJADŁA TAKIE PYSZNOŚCI
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martinezek

    spróbuję na pewno :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taki deserek to marzenie:)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mniam , mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    vesenka

    pyszności :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawy krem :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !