Sposób przygotowania

Ząbki czosnku siekamy na jak najdrobniejsze kawałeczki, ucieramy. Dodajemy majonez oraz ketchup. Dokładnie mieszamy. Dodajemy łyżeczkę musztardy oraz posiekany koperek i delikatnie łączymy. Gotowy sos schładzamy w lodówce. Jest doskonałym dodatkiem do mięs, frytek, pieczonych ziemniaków, jak również jako dodatek do kanapek lub potraw z grilla.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    z ketchuperm jeszcze nie robilam :)
  • 2
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    z keczupem czasem też mieszam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawa wersja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    fajny przepis :-)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !