Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kurczaka rozciąć wzdłuż na pół, oddzielić kości od mięsa, dobrze obsypać mięso i skórę przyprawą do kurczaka, odstawić w chłodne miejsce na parę godzin. Pieczarki umyć, osączyć,pokroić w plastry, podsmażyć na tłuszczu w całości. Natkę pietruszki umyć, osączyć, pokroić. Do miski przełożyć mięso mielone, ostudzone pieczarki, sól i pieprz. Dodać jajka i pokrojoną natkę pietruszki, wszystko dokładnie wymieszać. Farsz równomiernie rozłożyć na mięsie drobiowym i skórze.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !