Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Groch musimy wcześniej namoczyc, aby spęczniał, później płuczemy go i nastawiamy na ogień, gotujemy do miękkości. W drugim garnku nastawiamy żeberka z liściem,zielem i warzywami, również gotujemy do miękkości. Następnie do warzyw wrzucamy ugotowany groch, kostkę rosołową i doprawiamy do smaku.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po co ta kostka ? tyle warzyw, mięsa i innych składników....
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo pyszna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    uwielbiam takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !