Sposób przygotowania

Robimy ciasto naleśnikowe: mleko mieszamy z mąką, jajem, sodą i odrobiną soli. Smażymy cienkie naleśniki na oleju.
Robimy farsz: szpinak przysmażyć na 2 łyżkach oleju,przyprawić do smaku solą, pieprzem, czosnkiem, połączyć z pokruszonym serem feta. Naleśniki smarujemy szpinakiem z fetą i posypujemy startym żółtym serem. Naleśniki zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez 10-15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna wersja naleśników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !