Sposób przygotowania

chleb kroimy w małą kostkę, podsmażamy na niewielkiej ilości masła z ziołami. szparagi myjemy, osuszamy i obieramy, główki odcinamy i odkładamy do dekoracji, łodyżki kroimy w małe kawałki i też podsmażamy na reszcie masła. wywar doprowadzamy do wrzenia, dodajemy szparagi i gotujemy kilka minut, zupę miksujemy doprawiamy i zabielamy, posypujemy grzankami i dekorujemy szparagami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    ciekawy przepis, bardzo chętnie wypróbuję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !