Sposób przygotowania

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na kilka minut. Następnie odcedzamy i studzimy. Cebulę czerwoną siekamy.Pomidora kroimy w dużą kostkę . Szczypiorek siekamy. Składniki mieszamy.Doprawiamy solą i pieprzem oraz oliwą. Dodajemy łyżeczkę musztardy francuskiej Dodajemy ser patros i plasterki carpaccio.Ozdabiamy szczypiorkiem

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Ciekawa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    super propozycja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    apetyczna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !