Sposób przygotowania

Włoszczyznę zalać wrzącym bulionem, zagotować , zmniejszyć ogień , przykryć i gotować 15-20 min.Cukinię umyć, pokroić w cienkie wstązki, zeszklić na maśle, dodać do prawie miękkich warzyw, wymieszać i chwilkę gotować.Doprawić maggi, solą i papryką.Naleśniki zwinąć w rulon i pokroić w paski, rozłożyć do talerzy, zalać zupą. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Chętnie spróbuję
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ja też chętnie spóbuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    I ja się przyłączę do wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !