Sposób przygotowania

Glony morskie namaczamy w wodzie żeby zmiękły.Kroimy je drobno i dorzucamy do ryżu. Z łososiem postępujemy podobnie lecz kawałki powinny być większe. Dodajemy groszek. Wszystko pod smarzamy na dużym ogniu przez chwilke. Kolendre siekamy drobniutko i dorzucamy do reszty. Pieprz i sól do smaku.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Z chęcią bym spróbowała potrawy z glonami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    To samo sobie pomyślałam co Patrycja. Tak ładnie podane, że i ja bym spróbowała:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !