Sposób przygotowania

Filety z dorsza gotujemy w małej ilości wody. Z ugotowanych ziemniaków robimy puree (można pozostawić większe kawałki ziemniaków). Na rozgrzanej oliwie podsmażamy czosnek, dodajemy ugotowaną rybę, ziemniaki, groszek i natkę pietruszki. Dolewamy mleko i dokładnie mieszamy. Całośc przekładamy do naczynia i zapiekamy w piekarniku ok. 20 min w temp. 180C.

Gotowe!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda świetnie ! Smakuje pewnie jeszcze lepiej :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super apetyczne !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !