Sposób przygotowania

Obraną marchewkę kroimy w większą kostkę, wkładamy do garnka zalewamy wodą - tak aby zakryła całą marchewkę, dodajemy kostkę rosołową i jedną łyżkę margaryny. Gotujemy do miękkości. Pod koniec dodajemy odrobinę cukru, i robimy zasmażkę z dwóch łyżek margaryny i dwóch łyżek mąki. Dodajemy do marchewki doprowadzamy do zagotoania. Podajemy z kotletem i ziemniakami.
Smacznego !

Komentarze

  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo taką lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam taką marcheweczkę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobra
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    robię tak i mi smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna ,lubię taką
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    zawsze do ryżu, kurczaka i potrawki .... mmmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dawno nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !