Sposób przygotowania

Ogórka obrać i pokroić w plasterki, ale nie za cienkie. Cebulkę drobniutko pokroić i dodać do ogórków. Do śmietany dodajemy pokruszoną w dłoniach miętę, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz. Sos odstawiamy na około 15 minut. Po tym czasie polewamy sosem ogórki i mieszamy. Doskonały dodatek do kurczaka i ryżu. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    mięty nigdy nie próbowałam dodawać ale warto spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    lubię mizerię ale z miętą jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    z miętą jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !