Sposób przygotowania

Bagietki przekroić wzdłuż na pół. cebule pokroić w kosteczkę i smażymy na odrobinie oleju, dorzucamy pieczarki pokrojone w plasterki i chwilę smażymy, przyprawiamy solą i pieprzem, ostudzamy. W tym czasie szynkę kroimy w paseczki, a ser ścieramy na dużych oczkach tarki. Na bagietkach układamy pieczarki podsmażone z cebulką, na to układamy szynkę i posypujemy serem żółtym, na wierzchu posypujemy ziołami prowansalskimi i oregano. Wstawiamy do piekarnika i zapiekamy aż ser się rozpuści. Smacznego. Podajemy z ketchupem. Tosty możemy także przygotować bez szynki :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    tosty to raczej z chleba tostowego...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    to jakby zapiekaneczki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !