Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Składniki na ciasto- mąka, , mleko,, drożdze, margarynę, mąka pszenna, żółtka zagniatamy. Odstawiamy do wyrośnięta na 1 godzoinę. przykrywamy sciereczką. Nastęnie rozwałkowywujemy, wykładamy na środek farsz, zagniatamy pierożkiikulki z dzemu.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;]
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Śliczne, rumiane kuleczki. Aż chce się zjeść.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    z chęcią bym takie zjadła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !