Sposób przygotowania

Ryż gotujemy al-dente. Mięso z kurczaka gotujemy do miękkości, a następnie kroimy w kostkę. Pomidory i rzodkiewkę dokładnie myjemy i osuszamy. Rzodkiewkę kroimy w pół koła a pomidory w różne kawałki. Ogórki konserwowe kroimy w talarki. Warzywa i kurczaka ze sobą łączymy, dodajemy śmietanę, sól czosnkową i pieprz do smaku. Ugotowany ryż posypujemy oregano i ziołami prowansalskimi. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mm smcazny...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !