Składniki:
buraki ćwikłowe | 1,5 kg |
masło lub margaryna | 5 dag |
cukier | do smaku |
Kwas cytrynowy Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
smietana 18% | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
buraki ćwikłowe | 1,5 kg |
masło lub margaryna | 5 dag |
cukier | do smaku |
Kwas cytrynowy Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
smietana 18% | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: