Sposób przygotowania

Ryż gotujemy al-dente. Należy pamiętać, że brązowy ryż gotujemy dłużej bo30minut. Kukurydzę i groszek odsączamy z zalewy. Por kroimy w talarki-drobne. Ser żółty kroimy w większą kostkę a w nieco mniejszą kosteczkę kroimy paprykę. Wszystko łączymy ze sobą. Majonez i jogurt naturalny dodajemy a do smaku doprawiamy papryką ostrą, solą i pieprzem. Smacznego!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo fajna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    właśnie dziś kupiłam w tesco na promo ryż brązowy... jutro będzie sałatka :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !