Sposób przygotowania

Pieczarki przekroić na 4 części każdą, cebulę pokroić w kostkę, ser feta rozkruszyć. Rukolę wymieszać z pieczarkami, cebulą i serem feta. Ocet wymieszać z olejem, cukrem, ketchupem i pomidorami suszonymi z czosnkiem i bazylią. Sosem polać sałatkę, lekko wymieszać. Nie solę sałatki, bo ser feta jest dość słony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczna sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do zjedzenia z tostami jak dla mnie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    smaczna
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wygląda ta sałatka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !