Składniki:
twaróg | 15 dag |
cukier | 8 dag |
mleko | 1/5 szklanki |
olej | 1/5 szklanki |
mąka | 30-35 dag |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
tłuszcz do smażenia | |
białko | 2 sztuki |
lukier | 20 dag |
sok z cytryny | 2-3 łyżeczki |
twaróg | 15 dag |
cukier | 8 dag |
mleko | 1/5 szklanki |
olej | 1/5 szklanki |
mąka | 30-35 dag |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
tłuszcz do smażenia | |
białko | 2 sztuki |
lukier | 20 dag |
sok z cytryny | 2-3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: