Sposób przygotowania

Kapustę drobno szatkujemy i parzymy wrzątkiem parę minut aż zmięknie . Odcedzamy i studzimy . Cebulkę kroimy w kostkę ,jabłko ścieramy na tarcei łaczymy wszystko . Następnie dodajemy wszystkie przyprawy. ,skrapiamy sokiem z cytryny lub kroplami octu, doprawiamy do smaku i odstawiamy aż się przegryzie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :-) uwielbiam taką kapustkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię i to bardzo czas zrobić!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię ale z winem nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taką do II dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alberto

    Pycha mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alberto

    na prawdę super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    przepyszna do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !