Sposób przygotowania

Musztardę połączyć z miodem i mieszać, aż się połączą.
Dodać sól, wyciśnięty czosnek, sok z cytryny i nieco startej skórki.
Na koniec wlać olej i dokłądnie wymieszać.
Do marynaty wlożyć grube plastry karkówki, obtoczyć z każdej strony i wstawić na dobę do lodówki.
Upiec mięso w piekarniku lub na grillu.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    adoptuj mnie, plizzzzzzz
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    A nie jesteś uczulana na koty? ... bo mamy ich sześć :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super karkówka z takim dodatkiem napewno wismienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !