Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno, stopniowo dodajemy cukier cały czas miksując. Gdy cukier rozpuści się w białkach dodajemy kokos, delikatnie i dokładnie wymieszać. Blachę na której będziemy piec wyłożyć papier do pieczenia. Masę kokosową wykładamy łyżą na blachę, formując odpowiednie kształty i ozdobić migdałami. Pieczemy około 20-30 min w temperaturze 150 stopni.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale smacznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszą być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne są.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !