Sposób przygotowania

Szparagi pociąć obieraczką wzdłuż na paski, jarmuż obrać z łodyg poszatkować, ciemnozielone liście kapusty poszatkować, a pokrzywę opłukać. Umieścić te warzywa w garnku do gotowania na parze i gotować około 3-4 minuty. Makaron zalać wrzątkiem, przykryć, po 3 minutach odcedzić. Pozostałe zioła opłukać, "podrzeć" rękoma na mniejsze części. Zmieszać makaron z warzywami i ziołami. Doprawić posypać startym serem i orzeszkami ziemnymi.



Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    super! smaczne i pięknie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    zielony zawrot glowy!! tyle przeroznych smakow!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    moje smaki, uwielbiam takie połączenia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo apetycznie wygląda Twoje danie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smacznie i zdrowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    magia składników,kolorów i na pewno smaku;jak dla mnie wymarzone danie na każdą okazję
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    alez fajna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !