Sposób przygotowania

Sojowy napój waniliowy przelewamy do rondelka. Gotujemy na małym ogniu, dodajemy cukier, połamaną gorzką czekoladę oraz kakao. Cały czas mieszamy, aż do połączenia się składników. Na końcu dodajemy krem orzechowo- czekoladowy oraz przesianą mąkę ziemniaczaną. Pudding musi się zagotować. Gdy już będzie miał konsystencję budyniu przelewamy na przezroczystych szklanek.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    tom

    zrobię :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    muszę to zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny deserek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszny pudding
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !