Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Łososia dobrze oprawić i zeskrobać dokładnie łuski.Następnie dobrze wymyć w zimnej wodzie i oczyścić środek ryby.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale super pomysł na rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie mam wędzarki:{ tylko pozazdrościć!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny łosoś
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szkoda że do świeżej rybki tak daleko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Kusząca propozycja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    rewelacyjna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Domyślam się smaku, ja z domowej wędzarni jadłam kiedyś pstrąga, był nieziemsko peszny i smak pamiętam do dzisiaj. Zupełnie inna jakość jak te ryby ze sklepu. Ja też bardzo Ci zazdroszczę tych smaków i tej samowystarczalności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam łososia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !