Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żółtek. Zółtka ucieramy z cukrem, osobno biała ubijamy na pouch i dodajemy zrobiony kogiel mogiel, na koniec dodajemy makę zmieszaną z proszkiem ipieczemy biszkopt w temp 180* przez 25 minut. Zaraz po wyjęciu,na ciepły biszkopt układamy równomiernie mase makową i zwijamy roladę w rulon. Całość polewamy polewą i poypujemy kokosowymi wiórkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świete ciasto , nigdy nie robiłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna, dawno nie jadłam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetnie wygląda, chętnie bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !