Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem wanilinowym na jednolitą masę. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, jaja i sok z czarnej porzeczki. Wszystko dokładnie zmiksować, w razie potrzeby dolewając soku. Piec w temperaturze 170 stopni przez 50 minut. Upieczone ciasto pozostawić do przestygnięcia. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej z łyżką masła. Ciasto nakłuć wykałaczką i polać rozpuszczoną czekoladą. Pozostawić, aż polewa zaschnie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Świetne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    takiego jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !