Sposób przygotowania

Papryki kroimy wzdłuż na ćwiartki i wkładamy do rozgrzanego piekarnika lub grillujemy, aż cała skórka pomarszczy się i szczernieje.
Wtedy obieramy paprykę ze skórki i rozkładamy płasko na blacie.
Ser feta rozgniatamy widelcem i mieszamy z posiekanymi oliwkami- doprawiamy ziołami prowansalskimi i dobrze mieszamy.
Pastą smarujemy płaty papryki- zwijamy je w roladki.
Smakują wyśmienicie na ciepło jak i na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna przekąska
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ale wymyślne ! super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    zapowiada sie ciekawie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Wygląda znakomicie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Wygląda znakomicie:)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    prawdziwa pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    wyglądają ślicznie i na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !