Sposób przygotowania

Kurę wkładamy do garnka z osoloną wodą, dodając por, liść kapusty, cebulę i marchewkę. Całość zagotowujemy. W tym czasie gotujemy makaron. Gdy mięso z kury będzie miękkie, wyciągamy je, a do gotującego się rosołu dodajemy bulionetki drobiowe oraz przyprawę warzywną. Na talerz wkładamy porcję makaronu i zalewamy rosołem. Rosół można posypać posiekaną drobno natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    moja ulubiona zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z kapustą jeszcze rosołu nie jadłam. Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    domowy najlepszy!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    i na mysl przychodi niedziela
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    rosołek zawsze naj :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszny ten rosołek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszny ten rosołek
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !