Sposób przygotowania

Pieczemy biszkopt z 5jaj lub kupujemy gotowy spód biszkoptowy. W 300ml tymbarku mieszamy mąkę ziemniaczaną,resztę soku zagotowujemy,wlewamy sok wymieszany z mąką kiedy tamte zaczną wrzeć. Ciepły budyń wylewamy na biszkopt. Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem,wykładamy na zimny budyń. Posypujemy startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Jakiego Tymbarka użyłaś, bo są różne smaki?
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    jabłko mięta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    bardzo pomyslowe :)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super, akurat na ciepły majowy dzień
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak ja lubię takie ciasta!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    bardzo smaczne
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !