Sposób przygotowania

W środek każdej ryby włożyć po dwa plasterki masła oraz gałązkę koperku. Z obu stron obłożyć rybę koperkiem. Na wierzch położyć po dwa plasterki cytryny. Posypać przyprawą do ryby. Zawinąć w folię aluminiową. Ryby położyć na tace i grillować do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    proste i smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne mięsko,też tak robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    muszę wreszcie ugrillować sobie taką rybkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super';)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam pstrąga
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny pstrag
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna ryba
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    prosty i smaczny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna rybka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam pstrąga w każdym wydaniu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !