Sposób przygotowania

Makaron z zupek pokruszyć. Pierś pokroić w kostkę obsypać przyprawą i usmażyć na oleju, wymieszać z makaronem. Dodać jeszcze odsączoną kukurydzę, poszatkowaną pekinkę i przyprawy z zupek.Całość wymieszać z majonezem i jogurtem. przygotować na 2 godziny przed podaniem. i posypać posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszę niedługo taką zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej nie robiłam ciekawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mozna się najeść do syta widząc po składnikach.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    duża porcja
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !