Sposób przygotowania

Kostkę miękkiego masła śmietankowego przekładam do miseczki, wyciskam przez praskę ok 4 - 5 ząbków czosnku, dodaję szczyptę soli lub vegety, malutką łyżeczkę pieprzu ziołowego i dużą szczyptę oregano. Wszystko razem mieszam, uzyskując jednolitą masę, która wkładam do lodówki by się ścisnęła. Z tak przygotowanego masła łyżką do lodów formuję kulki z masła, które następnie podaję na stół.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gerdzik

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne i nie tylko do grilla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !