Sposób przygotowania

Obrane jabłko ścieramy na tarce jarzynowej.
Szczypiorek myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i drobno siekamy.
Łączymy ze śmietaną i majonezem. Doprawiamy cukrem i pieprzem.
Podajemy do mięs pieczonych lub grillowanych.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    ciekawey sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Takiego nigdy nie robiłam- interesujący.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    ciekawe
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no właśnie .....fajny do grilla
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł, też myślę, że do grilla będzie w sam raz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !