Sposób przygotowania

Gotujemy bulion z kostek rosołowych, dodajemy 3 łyżki oleju oraz skórę wieprzową. Szczypiorek opłukujemy i kroimy w kosteczkę. Do bulionu wrzucamy mieszankę warzywną.Dodajemy przyprawy typu sól,pieprz.Jeszcze chwilę gotujemy. Całość zaprawiamy szklanką śmietany 12 %. Na wierzch posypujemy szczypiorkiem

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    piskotka

    super
  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładna mi wiosenna zupa z taką ilością tłuszczu i na kostkach....
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    no cóż każdy lubi co innego, jak dla mnie za tłusto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Oj chyba ciężko na brzuchu po takiej zupie..i jeszcze kaloryczność zaznaczona że niska..hm???
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Głodny i taką zje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nie wygląda wiosennie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !