Sposób przygotowania

Spód biszkoptowy posmarowałam kwaśną konfiturą. Wiórki kokosowe zalałam mlekiem, dodałam cukru i gotowałam, mieszająć, aż do wyparowania mleka. Zrobiłam krem do tortów śmietankowy i dodałam przestudzone wiórki kokosowe. Wyłożyłam na biszkopt. Białe czekolady rozpuściłam w kąpieli wodnej, dodałam barwnik i gdy zaczęła gęstnieć zrobiłam szlaczki na cieście. Schłodziłam.
Smacznego :)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    super wygląda!
  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ulubiony kolor mojej córeczki byłaby nim na pewno zachwycona ;-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny kolorek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    świetny pomysł na przyozdobienie tortu, ja tak robiłam tylko czekoladą, kremem nie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !