Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w cienkie plastry. Pomidora także pokroić w cienkie plastry. Kabanosy pokroić w grubsze plasterki, tak samo kiełbasę śląską. Ser żółty zemleć na tarce o cienkich oczkach. Przygotować patyczki do szaszłyków. Na każdy patyczek nabijać po trochu każdego składnika. Nabijać na przemian. Plasterki wędliny zwijać w rulonik i także nabijać. Na koniec pozostawić ser żółty, szczypiorek i natkę pietruszki w proszku. Ułożyć szaszłyki na grillu. Posypać serem żółtym. Smażyć do momentu upieczenia się kiełbas. Na koniec wyjąć posypać natką pietruszki w proszku i posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychaaaaa az sie chce zjesc
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    właśnie sezon na grilla :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !