Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Mąkę tortową łączymy z mąką ziemniaczaną i proszkiem do pieczenia. Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywną pianę .Dodajemy żółtka i nadal miksując dodajemy powoli mąki z proszkiem. Miksujemy na najniższych obrotach. Przelewamy do wyłożonej folią aluminiową blaszki 25 x30 cm. Pieczemy 30 -35 mnut w temp.175 stopni C.


Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    moje smaki,pychota!
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    tradycyjny ale jaki pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    deser pyszny...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite zdjęcie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    i taki najlepszy:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    super ciacho!
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    tradycyjnie pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    doskonale opisany przepis na te pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda kusząco
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo smaczne to ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo fajny dodaje sobei do ksiegi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danka

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !