Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do masła dodać cukier puder, mleko w proszku i proszek budyniowy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajne, na pewno zrobię:)
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ciekawy pomysł.Podoba mi się.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Czy surowa mąka ziemniaczana nie zaszkodzi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ani mnie, ani nikomu z mojej rodziny nie zaszkodziła. Od lat jem taką mąkę w małych ilościach na surowo (np. surowe ciasto na babkę, którego koniecznie zawsze muszę spróbować) i zawsze wszystko gra.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    A nie wyczuwa się smaku proszku budyniowego w gotowych pralinkach?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    W budyniowych nie czuć proszku budyniowego. Jak do pralinek dodawałam kisiel, to było trochę czuć.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pysznie się zapowiada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !