Sposób przygotowania

Bakłażana kroimy w długie plasterki solimy z dwóch stron i odstawiamy na 10 min . Następnie myjemy plasterki pod wodą osuszamy i grillujemy z dwóch stron. Kaszę gotujemy. Na patelni na masle podsmażamy lekko szpinak dodajemy kasze przyprawę uniwersalna i ugotowana kaszę .Mieszamy. Plasterki bakłażana zawijamy w tubki spinamy wykałaczką .Nakładamy kasze z szpinakiem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Wygląda świetnie! Składniki wprost idealne dla mojego podniebienia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    swietnie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo ładnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ale pięknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !