Sposób przygotowania

Do miski dodaj: pokrojoną w cienkie paski paprykę oraz rzodkiewkę, odcedzoną ciecierzycę, posiekaną mieęe, natkę, pokrojone pomidory, ogórka oraz drono pokrojoną cebule. Wlej olej i sok z cytryny. Wymieszaj.

Podawaj w liściach sałaty (jeśli udalło ci się zakupić sumac posyp nim tak przygotowaną libańską sałatkę).
Świetna przystawka do kebabow :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wyglądają rewelacyjnie!! Chętnie wypróbuję:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    kolorowe i zdrowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gerdzik

    też chętnie spróbuję. Jeszcze libańskich potraw nie miałem okazji kosztować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pysznie ,zdrowo,kolorowo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Bardzo ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !