Sposób przygotowania

Ryż gotujemy al-dente, marchewkę gotujemy i kroimy w kosteczkę, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Na patelnie wrzucamy masełko a na nie cebulkę, przysmażamy na złoty kolor. Następnie dodajemy do ryżu i marchewki, dokładnie mieszamy. Na koniec kroimy natkę pietruszki, dodajemy i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    cos nowego lekka potrawa na obiad...
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smakowita
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    delikatne jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    dobre połączenie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczne połączenie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !