Sposób przygotowania

Margarynę miksujemy z cukrem i jajkami.

Dodajemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.

Dokładnie mieszamy.

Foremki na tartaletki smarujemy tłuszczem i posypujemy kaszą manną.

Do każdej foremki nakładamy po dużej łyżce ciasta a w środek wciskamy pokrojony rabarbar.

Pieczemy w 180 stopniach około 40 minut.

Podajemy posypane cukrem pudrem.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne, dzisiaj idę po rabarbar :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Cudowne, a co najważniejsze proste w wykonaniu,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rabarbar ! Pycha ciacha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !