Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kasza manna z kokosami i migdałami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza manna
mleko 2%
wiórki kokosowe
cukier do smaku
sok porzeczkowy do polania
migdały do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: kasza manna z kokosami i migdałami

Do mleka dodać cukier i kokosy-na pół litra mleka około 2 płaskie łyżki wiórek kokosowych. Zagotować. Dodać kaszę manny i ciągle mieszać. Gdy zgęstnieje wylać do miseczek. Polać syropem i posypać migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 18.11.2012 19:08
ja też takiej jeszcze nie jadłam, ale brzmi fajnie :)
irenka 27.06.2012 20:31
lubię kaszę manną,takiej jeszcze nie jadłam
Dorian 10.05.2012 21:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak