Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Muffiny: W jednej misce mieszam suche składniki (mąkę, sodę, proszek, przyprawę do piernika i cukier), a w drugiej misce mieszam mokre składniki (mleko, jajko, olej, stopioną czekoladę i miód). Następnie łączę razem suche składniki z mokrymi i ubijam mikserem. Ciastem napełniam 12 papierowych foremek do muffinek (papilotek), napełniam je do 2/3 wysokości. Piekę muffiny około 15-20 minut w temperaturze ok.180-190*C.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ale smakowicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale fajne zielone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świąteczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłoby się smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !