Sposób przygotowania

Brokuł oraz kalafior dokładnie oczyścić, podzielić na małe różyczki, marchewkę obrać pokroić w cienkie paski. Warzywa przełożyć do garnka, zalać woda i ugotować w lekko osolonej wodzie.
Następnie na patelni stopić masło przyrumienić bułkę tartą i dodać osączone i ostudzone warzywa. Doprawić solą i podsmażyć około 5 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    same witaminy
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy sposób na warzywka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !